De campagne energiejacht met gemeentebesturen en verenigingen is voorbij. Maar het bijhouden van je energieverbruik en toepassen van tips is een kleine moeite, dus blijven doen! Op deze site vind je alle tips terug. 

Wil je meer weten van andere projecten en acties van Bond Beter Leefmilieu? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrieven. 

Limburg zoekt stroomtrainers voor hun nieuwe energiecampagne "De stroomlijners"

Vind je energiebesparing belangrijk en wil je meehelpen om anderen daarvan te overtuigen? Dat kan! De Stroomlijners, de nieuwe campagne van de provincie Limburg, zoekt nog enkele enthousiaste stroomtrainers. Als Stroomtrainer leg je enkele huisbezoeken af waarbij je de bewoners helpt met het afslanken van hun energiefactuur. Je staat hen bij met raad en daad. Als je wil, kan je ook meehelpen met jouw gemeente met het opzetten en begeleiden van een samenaankoop van energiezuinige toestellen. Je mag rekenen als stroomtrainer op een gratis hoogstaande opleiding van ervaren energiecoaches en een hulp-kit voor huisbezoeken.

Interesse? Mail je naam, adres, telefoonnummer en gemeente door voor 25 december aandestroomlijners [at] limburg [dot] be. Meer info: Mike Desmet, Bond Beter Leefmilieu, 02 282 17 35