De campagne energiejacht met gemeentebesturen en verenigingen is voorbij. Maar het bijhouden van je energieverbruik en toepassen van tips is een kleine moeite, dus blijven doen! Op deze site vind je alle tips terug. 

Wil je meer weten van andere projecten en acties van Bond Beter Leefmilieu? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrieven. 

Vernieuwde Energiejacht van start

Het dreigende stroomtekort deze winter is het gesprek van de dag. Energiebesparing is één van de broodnodige structurele maatregelen die een black-out helpen voorkomen.

De vernieuwde campagne Energiejacht helpt Vlaanderen deze winter om energie besparen en stroomuitval te vermijden. Je energieverbruik opvolgen en besparing berekenen kan nog altijd, maar nu met een betere rekentool, een gloednieuwe website en meer acties. 

De Grote Energietest is de opwarmer. Je komt te weten wat jouw energieprofiel is en waar je kan besparen. Als ervaren energiejager stel je misschien liever een vraag aan één van onze experts? Bond Beter Leefmilieu stelde een select panel van experts samen om op al jouw energievragen te antwoorden. Benieuwd naar de overige acties? De wekelijkse nieuwsbrief houdt je op de hoogte!.